Bakery - Studiotaart

Welkom bij Studio Taart Bakery!

Alweer jaren geleden maakte ik mijn aller-eerste verjaardagstaart voor mijn zoontje. Taarten maken doe ik zelfs langer dan fotograferen! Studio Taart is begonnen met het idee van een sessie en daarbij een taart verkopen, beide hobby’s samenvoegen. Vanaf heden is het weer mogelijk om taarten bij me te bestellen voor iedere gelegenheid. Ik maak uitsluitend botercreme taarten gedecoreerd met een drip en prachtige (semi-) naked cakes. Voor foto’s en inspiratie kijk op de afbeeldingen hieronder op mijn instagram feed. 

Smaken en vullingen 

Standaard zijn de taarten van een vanille biscuit en gevuld met een vanille botercreme. Naast deze standaard optie is het ook mogelijk om te kiezen voor een chocolade biscuit en diverse andere smaken waaronder vers fruit en jam. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen

15 cm taart met 3 lagen cake vanaf € 35,- euro voor 10-12 personen

Deze bedragen zijn vanaf, extra kosten voor decoratie als macarons, figuren, bloemen, bladgoud etc worden berekend bij je aanvraag. 

Aanvraag taart

Daar is ie dan! De sinterklaas taart!

Een overheerlijke vanille cake gevuld met vanille botercreme en crunchie pepernoten. Afgewerkt met een chocolade drip en decoratie. Goed voor 10-15 personen. Bestellen gaat via de webshop