Birthday!

Staat de verjaardag bijna voor de deur en heb je alles geregeld voor het feestje? En denk je misschien, ik zou wel graag een mooie herinnering wilgenlaan deze leeftijd? Dan kan ik je helpen!

WAT IS EEN BIRTHDAY FOTOSHOOT?

Speciaal voor de tweede, derde, vierde of welke verjaardag dan ook heb ik ‘birthday sessies’. Een unieke setting naar keuze prachtig en feestelijk gedecoreerd speciaal voor de jarige. Misschien houdt je zoontje wel van voetbal, of je dochter van unicorns. Batman of een ander stoer thema. Ik kan voor jullie een unieke custom setting creëren in thema naar wens. 

Een birthday sessie is in de studio, duurt ca 30-60 minuten waarin we afwisselende houdingen aannemen, met confetti blazen en misschien een dansje doen. 

WAT HOUDT HET PRECIES IN?

  • een fotosessie van 30-60 minuten
  • 5 digitale foto’s naar keuze uit een online galerij
  • gebruik maken van outfits en accessoires 
  • optioneel: een digitale uitnodiging 
  • nabestel afspraak in de studio of online galerij 

Prijzen zijn vanaf € 149,- euro 

VOORDELEN VAN STUDIO TAART

Buiten het grote aanbod aan achtergronden en outfits ben ik gespecialiseerd in het doen van foto sessies. Inmiddels meer dan 8 jaar ervaring met deze leeftijd. Ik beschik over een grote 80 M2 daglicht studio aan de A7. Deze is professioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. Studio Taart is een full service studio met een grote collectie producten als fotoalbums (handgemaakt in Griekenland), photoblocks, prints en nog veel meer! 

“Dit is echt de beste foto studio voor kleintjes die er is. Ik heb eerst veel onderzoek gedaan en kwam door het mooie beeldmateriaal bij Studio Taart terecht. Sandra is een geweldige fotograaf en doet haar uiterste best om jouw droomfoto’s te realiseren. Behalve de mooiste plaatjes schieten, kan ze ook zelf het decor realiseren wat jij in je hoofd hebt, (zwangerschaps)jurk maken die je ooit ergens hebt gezien, noem het maar op. Ik ben inmiddels meerdere keren bij Studio Taart geweest, cake smash, 2e zwangerschapssessie en 2e verjaardag. Zo kon ik super leuk foto’s van de eerste en tweede verjaardagsfoto’s vergelijken en heb voor mijn tweede al een cakesmash sessie gepland. Ik raad haar echt aan iedereen aan! Babietjes blijven maar een klein moment klein, maar door Sandra’s foto’s gaan die herinneringen voor altijd mee! #fan
Als tip: op Instagram staan meer voorbeeld foto’s dan op de website.”
Nini
*5 sterren google review*

Ik wil graag meer informatie over een birthday sessie