Boeken

Weet je zeker dat je graag een sessie bij me wilt boeken? Vul hieronder het formulier in en vul eventuele opmerkingen in. Mijn sessie dagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag (1 keer per maand). Ik kom bij je thuis op dagen door de weeks. Geef bij opmerkingen duidelijk aan of je wenst dat ik bij je thuis kom.

In de zomervakantie periode werk ik alleen op dinsdagochtend en vrijdagochtend (vanaf pakket Zilver/ Digital only pakket). Vanwege warmte in de studio heb ik 4 plekken per week. Boek daarom spoedig om teleurstelling te voorkomen. Newborn sessies kunnen in de zomerperiode bij jullie thuis plaatsvinden.

Weet je nog niet zeker of je wilt boeken, maar wil je eerst nog wat informatie over de sessies, prijzen etc? Kijk dan nog even rond op de site of stuur me een mailtje op info@studiotaart.nl

Studio Nieuws – Corona Virus

Studio Taart is in deze periode gewoon geopend. We hanteren een strikt hygiëne protocol, wat niet veel anders is dan normaal word gehanteerd. Als een van jullie zich niet fit voelt, koorts heeft, verkouden, niest of hoest en die meekomt naar de studio ik de sessie niet kan laten doorgaan. Daarbij mogen er maximaal 2 volwassenen mee en 1 kind (dus die op de foto gaat). Meerdere personen zijn niet welkom. Dan kan ik de 1,5 meter regel niet meer in acht nemen en word mijn studio te vol. Na de sessie moet de studio grondig worden gereinigd. Daarom is het van belang dat je op tijd komt en de sessie kan niet uitlopen. Ikzelf zal mijn temperatuur meten voor de sessie zodat ik zeker weet dat ik fit ben. Vanaf 11 mei 2020 neem ik ook weer newborn sessies aan, hiervoor kan ik ook aan huis komen.