fbpx
  • Studio taart fotografie in Hoorn | Sandra Eijzenga | Fine Art Cake Smash & Birthday fotografie

Newborn

Die kleine vingertjes en die schattige kleine teentjes… Deze momenten gaan allemaal zo snel voorbij! Je wilt deze momenten voor eeuwig bij je houden en er is geen andere manier om dat te doen dan door foto’s. 

 

Newborn sessies zijn het beste te boeken in je zwangerschap. Ik kan dan rekening houden met je uitgerekende datum en wacht ik tot je baby is geboren. Dan maken we een afspraak tussen de 8e en 16e dag na de geboorte. We werken samen om jullie ideale sessie neer te zetten. Kleuren die bij jullie passen, bij jullie baby en wellicht bij de babykamer. Soms kunnen we thema’s verwerken. 

Ik bied een aantal verschillende sessies aan. Van een mini sessie tot het meest uitgebreide. Hieronder lees je meer over mijn werkwijze en wat je kan verwachten. 

 

Newborn Brons 

Een bronzen sessie is de basis sessie die ik aanbied. Voor deze sessie wrap ik je baby in een doek en maak ik gebruik van verschillende props. Denk aan een kist, emmer, ton, deze mag je zelf kiezen. Ook mag je zelf kleuren kiezen voor je wraps. Bij de bronzen sessie wissel ik 2-3 keer van wrap. 

Deze sessie vraagt niet veel van je baby. Baby’s vinden het prettig om ingewikkeld/ingebakerd te zijn. Dit geeft ze comfort en zorgt ervoor dat ze lekker in slaap vallen. Zo zaten ze immers ook in de buik. 

Ik kan naar jou toe komen of je komt naar de studio. De sessie duurt 60 minuten en hierin fotografeer ik je baby in verschillende props. Je ontvangt een online galerij gevuld met ongeveer 30 foto’s. 

Bij deze sessie ontvang je geen digitale bestanden. Je ontvangt wel een mooi minialbum gevuld met 8 favorieten foto’s en een fotoblock van 20cm rond of vierkant. Je ontvangt toegang tot de online galerij die is gevuld met circa 25 volledig bewerkte foto’s.

Deze sessie is een ontzettend leuk kado. Wil je graag een kadobon? Stuur me dan een mail naar info@studiotaart.nl en ik zorg ervoor dat je iets moois hebt om te geven. 

Newborn Zilver & Goud 

Deze sessies zijn volledige newborn sessies in de studio in Zwaag. 

De sessie duurt ca 2-3 uur. 

Ik begin met de ouderfoto, broertjes, zusjes. Daarna doe ik de wrap poses in props, en sluit ik af met de poses op de beanbag. Als je bij me bent in de studio dan kan je zelf de doeken en props kiezen. Ik heb een ruime keuze voor ieder wat wils. 

De poses op de beanbag probeer ik zo natuurlijk mogelijk te houden. Ik sta niet achter gecompliceerde houdingen. Ik vind het belangrijk dat je baby in alle rust de sessie door kan staan, en er geen stress is. 

Tussendoor is alle tijd voor een voeding en een knuffel. 

Newborn Zilver is inclusief 10 digitale bestanden, newborn Goud is inclusief alles. Dit zijn ca 50 foto’s in een online galerij. Bij zilver is het achteraf mogelijk om alles digitaal te kopen voor € 150,- euro.